13.5 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSportHagi: Va fi un meci frumos. Pentru mine nu contează cine va...

Hagi: Va fi un meci frumos. Pentru mine nu contează cine va intra în teren

Hagi a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că pentru echipa sa urmează cinci meciuri grele în care îşi doreşte să obţină rezultate favorabile pentru a-şi îndeplini obiectivul de a intra în play-off.

“Sunt cinci meciuri grele unde sperăm să facem rezultate favorabile şi bune pentru noi, ca să ne îndeplinim gândul, dorinţa noastră, aceea de a intra în play off. Adversarii sunt competitivi, sunt buni, sunt meciuri grele, dar o să încercăm să ne depăşim, să facem tot posibilul ca noi să ne îndeplinim obiectivul. Primul meci este acela cu Craiova, un meci foarte greu acasă contra unui adversar care ştie fotbal, care are organizare foarte bună jocului”, a afirmat Hagi.

El spune crede că meciul dintre Viitorul şi Craiova va fi unul spectaculos aşa cum au fost şi ultimele partide dintre cele două formaţii.  

“Va fi un meci frumos aşa cum între noi şi ei întotdeauna au ieşit. Şi noi avem anumite calităţi importante, ne place să jucăm fotbal, ne place să ne impunem, dorim să ne impunem pe teren şi sper să o facem mai bine ca ei. Dar întotdeauna ţin cont şi de adversari şi adversarul de mâine este un adversar foarte bun. Sunt trei puncte care vor fi importante pentru noi, ne dorim victoria”, a explicat Hagi.

El a mai spus că nu contează numele pe care Craiova le va trimite în teren, mai importantă fiind exprimarea acestei formaţii din punct de vedere tehnico-tactic.

“Au un antrenor foarte bun, tactic înţelege bine fotbalul. Pentru mine nu contează cine va intra în teren, ştiu că Craiova din punct de vedere tactic tehnico-tactic stă foarte bine, are sisteme, are stilul ei de joc, puterea ei şi atunci nu sunt mai mult influenţat de numele care vor intra în teren, cât de jocul colectiv al echipei care e foarte bun”, a afirmat antrenorul Viitorului.

Hagi a spus că nu poate conta în acest meci pe Drăguş care este suspendat şi pe Eric, care are o problemă la gambă. Antrenorul a precizat că jucătorii transferaţi în această iarnă nu sunt 100 la sută din punct de vedere fizic.

Ianis Hagi a spus în cadrul conferinţei de presă că îşi doreşte victoria în meciul cu Craiova pentru a începe acest an cu dreptul.

“Va fi un meci spectaculos, cum au fost şi ultimele meciuri şi la ei acasă şi la noi. Mereu am avut meciuri deschise, sunt două echipe care joacă fotbal, mai ales cu  jucători tineri şi ei investesc în jucători tineri şi cred că va fi un meci spectaculos. Sperăm să ieşim noi învingători pentru că este important să începem anul cu dreptul”, a afirmat Ianis Hagi. 

La rândul său Tudor Băluţă a precizat că formaţia a efectuat o pregătire foarte bună şi speră să obţină un rezultat foarte bun duminică.

“E un meci interesant cu Craiova, o echipă foarte bună. Cred că am făcut o perioadă de pregătire foarte bună şi sper să obţinem un rezultat foarte bun mâine”, a spus Băluţă.

Meciul din Viitorul şi Craiova va avea loc duminică, de la ora 20.00, pe stadionul din Ovidiu.

Cele mai citite

Jair Bolsonaro a stat două zile în ambasada Ungariei din Brasilia după ce i-a fost confiscat pașaportul

Fostul preşedinte de extremă-dreapta al Braziliei, Jair Bolsonaro, a petrecut două nopţi la ambasada Ungariei din Brasilia luna trecută, la doar câteva zile după...

De ce să măsori ingredientele cu un cântar de bucătărie? 3 motive

Utilizarea unui cântar de bucătărie poate părea un pas inutil pentru cei care sunt obișnuiți să măsoare ingredientele „după ochi”. Însă, când începi să...

Ciolacu vede în capela de la Parlament un simbol al angajamentului nostru față de valorile naționale

Capela ortodoxă din Parlament nu este doar un loc de liniște și refugiu în fața provocărilor și tensiunilor zilnice, ci și un simbol al...
Ultima oră
Pe aceeași temă