13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportHalep, despre imaginile cu glezna: "A fost înfricoşător. Doctorul mi-a spus că...

Halep, despre imaginile cu glezna: “A fost înfricoşător. Doctorul mi-a spus că am fost norocoasă”

Halep a urmărit înregistrarea momentului în care şi-a sucit glezna, în partida cu Destanee Aiava: “Am văzut, a fost înfricoşător. Doctorul mi-a spus că am fost norocoasă. După acea imagine, am fost norocoasă că totul e aproape ok.”

Liderul WTA consideră că a jucat mult mai bine decât se aştepa, în partida cu Eugenie Bouchard, ţinând cont de accidentarea suferită. “Simt încă durere şi nu m-am putut antrena prea mult. Dar în timpul meciului, am uitat de durere. Am avut un bandaj foarte strâns şi m-am putut mişca. Cel mai important lucru este că am putut să-mi fac jocul meu, fără să mă gândesc la gleznă. Am făcut o treabă grozavă azi. La început a fost dificil, deoarece nu ştiam cum o să mă simt. Dar după câteva ghemuri, mi-am spus că trebuie să am încredere în picior şi totul a mers destul de bine. Am jucat mult mai bine decât mă aşteptam, ţinând cont de problemele de la picior. Jocul meu a fost consistent, am lovit foarte bine mingea şi am returnat puternic. Cred că totul a mers bine pentru mine în această seară, Am făcut unul dintre cele mai bune meciuri”, a spus ea, într-o conferinţă de presă la Melbourne.

Simona Halep a opinat că viitoarea ei adversară, Lauren Davis, este o jucătoare periculoasă. Românca a precizat că nu se simte sub presiune din cauza faptului că nu este aptă fizic sută la sută. “O ştiu, cred că am jucat o dată împotriva ei. Ştiu că poate fi periculoasă. Şe mişcă bine. Sigur, voi da totul, voi intra pe teren concentrată sută la sută să câştig meciul. Da, sigur, nu sunt sută la sută (n.r. – din punct de vedere fizic), dar nu simt o presiune din acest motiv. Chiar sunt un pic mai relaxată, deoarece nu am nimic de pierdut. Trebuie să mă concentrez asupra jocului meu, nimic altceva. Trebuie cu siguranţă să fiu atentă la mişcarea pe teren, să nu forţez nimic”, a spust Halep.

Jucătoarea română se bucură de faptul că Turneul Campioanelor se va desfăşura din 2019 la Shenzhen, oraş în care a cucerit două titluri. Ea vrea să ajungă măcar o dată să evolueze acolo, la prestigioasa competiţie care reuneşte cele mai bune opt jucătoare într-un sezon. “Am auzit. Am câştigat de două ori acolo, mă simt foarte bine în acel oraş. Sper să mă pot califica din nou, ca să merg acolo. O să fie de anul viitor, aşa că mai e mult până atunci. Este un oraş extraordinar, cu oameni deosebiţi. Mă simt foarte bine de fiecare dată când merg acolo. Vreau să joc măcar o dată acolo, dacă e posibil”, a adăugat Halep.

Simona Halep, locul I WTA, a învins-o, joi, cu scorul de 6-2, 6-2, pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 112 WTA, în manşa a doua a Australian Open. În turul al treilea, Halep va evolua cu americanca Lauren Davis, locul 76 WTA. Halep a câştigat singura partidă jucată cu Davis, în 2013, în turul I al turneului de la Indian Wells, scor 6-2, 6-0.

Cele mai citite

România intră în Schengen cu spațiul aerian și maritim din 31 martie. Precizările chestorului Bogdan Despescu

Chestorul general de poliţie Bogdan Despescu, secretar de stat în MAI, a afirmat, joi, că, începând cu ziua de duminică, odată cu intrarea în...

Welkins: Excelență în siguranță și inovație pentru clădiri

În lumea modernă, unde siguranța, accesibilitatea și iluminarea sunt priorități esențiale, compania Welkins Fire Protection Solutions SRL se remarcă ca un lider în furnizarea...

Despăgubiri record după prăbușirea podului Francis Scott Key din Baltimore

Despăgubirile pe care le vor plăti companiile de asigurări în urma prăbușirii podului Francis Scott Key din Baltimore ar putea să fie cele mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă