11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSportHalep după meciul de dublu de la Rogers Cup: “M-am simţit un...

Halep după meciul de dublu de la Rogers Cup: “M-am simţit un pic bătrână”

“Pentru mine a fost minunat să joc alături de o sportivă foarte tânără şi ea a jucat foarte bine astăzi. Felicitări! Fii pozitivă, ai un viitor frumos înainte. Baftă la următorul turneu şi fii încrezătoare. A fost minunat să joc cu ea şi sper că vom avea multe şanse înainte. A jucat foarte bine astăzi, astfel că nu am niciun sfat legat de tenis. Doar să fie încrezătoare. Are tot ce trebuie pentru a se descurca bine în tenis. Ştie ce face. Este o experienţă bună şi pentru mine. M-am simţit un pic bătrână pe teren, sunt cu zece ani mai în vârstă decât ea, aşa că…”, a spus Halep, afirmaţie la care Fernandez a reacţionat: “Nu eşti bătrână, eşti foarte tânără”.

Simona Halep a precizat că a jucat “decent”, “Nu a fost uşor să îmi regăsesc ritmul. Am jucat decent. Am făcut unele greşeli importante, dar trebuie să învăţ din aceste greşeli şi să fiu mai bună”.

Fernandez a declarat că a învăţat multe de la Halep. “Mi-a plăcut mult, Simona este o mare campioană, am învăţat multe de la ea. Sunt bucuroasă că am putut juca alături de ea. Eram foarte emoţionată la început, dar m-a calmat. Mi-a spus că orice am de spus să îi spun şi asta m-a ajutat. Sper că vom mai juca împreună”, a afirmat sportiva din Canada. “Trebuie să învăţ cum am calmat-o. Pentru că am nevoie să mă calmez pe mine însămi uneori”, a reacţionat cu umor Simona Halep.

Perechea Simona Halep/Leylah Fernandez (România/Canada) a fost eliminată, marţi, în primul tur al probei de dublu din cadrul turneului Rogers Cup, cu premii de aproape 3 milioane de dolari. Halep şi colega sa de dublu, o sportivă în vârstă de 16 ani, au fost învinse de echipa favorită 7, Nicole Melichar/Kveta Peschke (SUA/Cehia), scor 1-6, 6-3, 10-5, într-o oră şi cinci minute.

Simona Halep, locul 4 WTA şi deţinătoarea trofeului, va evolua şi la simplu, astăzi, cu americanca Jennifer Brady, locul 76 WTA, venită din calificări, în turul al doilea, în care românca a fost direct acceptată, în calitate de cap de serie numărul 4. Meciul va fi al doilea de pe terenul central, după confruntarea Karolina Pliskova (Cehia, cap de serie numărul 3) – Alison Riske (SUA), programată la ora 18.00. Halep şi Brady nu au mai fost adversare.

Cele mai citite

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...

Anunțul BNR legat de cursul euro

Moneda naţională s-a depreciat marţi în raport cu euro, care a fost calculat de Banca Naţională a României (BNR) la 4,9762 lei, în creştere...

Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei, estimează Ludovic Orban

"Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei", estimează deputatul Ludovic Orban, după ce Cătălin Cîrstoiu s-a retras din competiția pentru funcția...
Ultima oră
Pe aceeași temă