19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportUPDATE Simona Halep a pierdut finala turneului de la Cincinnati

UPDATE Simona Halep a pierdut finala turneului de la Cincinnati

UPDATE 23:19 – Românca Simona Halep, numărul unu mondial, a fost învinsă de olandeza Kiki Bertens, cu 2-6, 7-6 (6), 6-2, duminică, în finala turneului WTA de la Cincinnati (Ohio), dotat cu premii totale de 2.874.299 dolari.

 

Simona Halep o va întâlni în finala de la Cincinnati pe Kiki Bertens, sportivă pe care a depăşit-o de trei ori şi s-a declarat învinsă o singură dată. Bertens a eliminat-o pe Petra Kvitova pentru a avea şansa de a se confrunta cu Simona, relatează Mediafax.

Halep și Bertens vor fi adversare pentru a cincea oară în circuitul WTA. Liderul mondial conduce cu 3-1 în meciurile directe, ultima întâlnire având loc în 2017, în semifinale la Roma, când românca s-a impus cu 7-5, 6-1. Singură victorie a olandezei datează din 2012, în semifinalele turneului de la Fes (Maroc), scor 6-3, 6-4.

“Dacă voi lupta aşa cum am făcut-o în fiecare zi de când sunt aici, am o şansă bună să câştig, dar ştiu că va fi unul dificil, are foarte multă încredere, dar aşa sunt şi eu şi e o nouă provocare pentru mine să câştig o nouă finală, să mă bucur de ea, să dau tot ce pot în faţa acestui public minunat”, a afirmat constănţeanca.

Este a şasea finală pe care jucătoarea de tenis din România o va disputa în acest an. Halep s-a mai calificat în finala acestui turneu în 2015 şi 2017.

Cele mai citite

Liderul ATP a rămas fără antrenor. Djokovic l-a concediat pe Goran Ivanisevic

După începutul dezamăgitor de sezon, în care nu a reușit să cucerească niciun titlu, tenismenul sârb Novak Djokovic a luat o decizie radicală și...

Casa Albă a reprogramat întâlnirea anulată de Netanyahu de la Washington

Decizia vine în contextul în care Karine Jean-Pierre, secretarul de presă al Casei Albe, a anunţat că premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a revenit asupra...

Copilul tău și-a pierdut pofta de mâncare? Iată ce trebuie să faci!

Lipsa de apetit la copii reprezintă o problemă comună, care adesea îngrijorează părinții. Este esențială o abordare atentă și informată pentru a identifica cauzele...
Ultima oră
Pe aceeași temă