5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportHalep va evolua cu Bianca Andreescu, luni, nu înainte de ora 14.00

Halep va evolua cu Bianca Andreescu, luni, nu înainte de ora 14.00

Cele două sportive nu au mai fost adversare.

În celălalt meci din grupă se întâlnesc, tot luni, de la ora 12.30, sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 2 WTA, şi ucraineanca Elina Svitolina, locul 8 WTA, deţinătoarea trofeului.

Meciurile vor fi transmise de Digisport.

Finala sezonului s-a mutat din acest an de la Singapore la Shenzhen. Schimbarea nu presupune numai locul, ci şi dublarea premiilor totale, de la 7 la 14 milioane de dolari.

Câştigătoarea WTA Finals va încasa cel mai mare premiu din istoria tenisului, 4,75 de milioane de dolari, mai mult decât campioana de la US Open, care deţine recordul până atunci, cu 3,85 de milioane de dolari. Condiţia pentru a primi cele aproape cinci milioane de dolari este ca jucătoarea campioană să câştige toate meciurile din faza grupelor.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă