Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Haltere: Cristina Iovu, medaliată cu bronz la Mondialele de la Aşgabat

Haltere: Cristina Iovu, medaliată cu bronz la Mondialele de la Aşgabat

Sportiva română Cristina Iovu a cucerit bronz la stilul aruncat, în cadrul cat. 55 kg, sâmbătă, la Campionatele Mondiale de haltere de la Aşgabat (Turkmenistan).

Rl online 0 comentarii

Iovu, născută la Chişinău şi care în trecut a reprezentat Republica Moldova şi Azerbaidjanul, a obţinut bronzul la aruncat cu 123 kg, deşi a ratat prima tentativă, la 116 kg. Aurul a fost adjudecat de thailandeza Sukanya Srisurat, cu 127 kg, iar chinezoaica Wanqiong Zhang, cu 124 kg, a obţinut argintul.

La total, Srisurat a fost prima, cu 232 kg, pe doi s-a clasat chinezoaica Yajun Li, cu 225 kg, iar Zhang a luat bronzul, tot cu 225 kg, Iovu fiind a patra, cu 220 kg.

La smuls, Srisurat a luat aurul, cu 105 kg, argintul a revenit chinezoaicei Li, cu 102 kg, iar bronzul compatrioatei sale Zhang, 101 kg, Iovu încheind pe 5, cu 97 kg, după ce a ratat la 100 kg.

La CM 2018, competiţie de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, România participă cu patru sportivi: Nicolae Onica - cat. 96 kg, Elena Ramona Andrieş - cat. 49 kg, Cristina Iovu - cat. 55 kg şi Loredana Elena Toma - 64 kg.

Comentarii

loading...