14.2 C
București
duminică, 21 aprilie 2024
AcasăSportHandbal: Dinamo a debutat cu o remiză în Liga Campionilor

Handbal: Dinamo a debutat cu o remiză în Liga Campionilor

Campioana României a obţinut remiza evoluând ultimele secunde cu un om mai puţin, după descalificarea tunisianului Kamel Alouini.

Kadetten a început mai bine jocul şi a condus cu 3-1 şi 4-2, dar Dinamo a echilibrat disputa şi s-a desprins la două goluri, 9-7, la mijlocul primei reprize. Niciuna dintre echipe nu a reuşit să se impună, astfel că la pauză Dinamo avea un gol în plus pe tabelă, 15-14.

Dinamo a rămas echipa care a fost mai mult în avantaj şi după pauză, dar Kadetten a reuşit la un moment dat să lase impresia că poate scăpa în câştigătoare, după ce a condus cu 23-21 (49), 24-22 (51) şi 27-25 (57). Dinamo a înscris două goluri consecutive, 27-27, gazdele au mai punctat o dată, dar Bannour a semnat golul care a adus un punct, 28-28 (59).

Pentru Dinamo au marcat Ante Kuduz 6 goluri, Amine Bannour 5, Seyed Alireza Mousavi 4, Kamel Alouini 3, Răzvan Gavriloaia 3, Mohamed Mamdouh Ashem Shebib 2, Mihai Asoltanei 1, Dan Savenco 1, Saeid Heidarirad (portar) 1, Nicuşor Negru 1, Stefan Vujic 1.

Golurile echipei elveţiene au fost reuşite de Zarko Sesum 6, Luka Maros 6, Dimitrij Kuettel 4, Sebastian Frimmel 3, Gabor Csaszar 3, Medhi Ben Romdhane 2, Lukas Herburger 2, Bojan Beljanski 1, Jonas Schopper 1.

Meciul a fost arbitrat de germanii Fabian Baumgart şi Sascha Wild, iar delegat EHF a fost croatul Sinisa Rudic.

Celelalte meciuri din grupă au loc sâmbătă, Cehovskie Medvedi (Rusia) – Orlen Wisla Plock (Polonia), şi duminică, IFK Kristianstad (Suedia) – GOG Gudme (Danemarca).

Dinamo va juca următorul meci la Bucureşti, contra echipei IFK Kristianstad, pe 18 septembrie.

Cele mai citite

FCSB e foarte aproape de titlu în SuperLigă după 2-2 cu Rapid București

FCSB a terminat la egalitate cu Rapid București, scor 2-2 într-o partidă spectaculoasă pe Arena Națională, gazdele bifând încă un pas către un titlu...

FCSB e foarte aproape de titlu în SuperLigă după 2-2 cu Rapid București

FCSB a terminat la egalitate cu Rapid București, scor 2-2 într-o partidă spectaculoasă pe Arena Națională, gazdele bifând încă un pas către un titlu...

Sârbii din Kosovo participă la un referendum pentru revocarea primarilor albanezi

Etnicii sârbi din provincia Kosovo sunt chemați la un referendum în care să se pronunțe asupra revocării primarilor albanezi din mai multe localități ale...
Ultima oră
Pe aceeași temă