Handbal: Dinamo amână vânzarea biletelor pentru meciul cu PSG

Handbal: Dinamo amână vânzarea biletelor pentru meciul cu PSG

CS Dinamo a anunţat amânarea punerii în vânzare a biletelor pentru partida de handbal masculin pe care formaţia bucureşteană o va disputa la 22 martie, cu PSG, în optimile de finală ale EHF Champions League.

Rl online 0 comentarii

"Vânzarea biletelor pentru meciul Dinamo - PSG se amână. Astăzi, la sediul MAI, secretarul de stat dr Raed Arafat a anunţat măsuri extraordinare pentru gestionarea situaţiei cauzate de Coronavirus (COVID-19). Astfel, au fost interzise evenimentele la care participă mai mult de 1.000 de persoane. Evenimentele cu mai puţin de 1.000 de participanţi vor fi decise la nivel local, de la caz la caz. În lumina acestora declaraţii, CS Dinamo amână punerea în vânzare a biletelor pentru meciul Dinamo - PSG, din optimile de finală ale EHF Champions League, meci programat pe 22 martie în Sala Dinamo", se arată în comunicatul CS Dinamo.

Autorităţile au interzis de duminică, în contextul prevenirii unei răspândiri a coronavirusului în România, activităţile publice la care participă mai mult de 1.000 de persoane, fie într-o incintă, fie în aer liber, publice sau private, a anunţat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat.

Dacă participă mai puţin de 1.000 de persoane, decizia interzicerii unei astfel de activităţi va fi luată la nivel local.

Măsura este valabilă până la 31 martie şi poate fi prelungită.

Comentarii

loading...