Handbal feminin: Focar de COVID la Dunărea Galați. Echipa s-a retras din Cupa României

Handbal feminin: Focar de COVID la Dunărea Galați. Echipa s-a retras din Cupa României

Dunărea Brăila a fost nevoită să se retragă din Cupa României la handbal feminin după ce după ce nouă persoane din club au fost testate pozitiv la noul coronavirus.

Rl online 0 comentarii

„În urma testărilor făcute în vederea participării la Cupa României Fan Courier, în cadrul echipei a fost depistat un număr de 9 persoane cu rezultat pozitiv cu SARS COV-2 şi doar 8 persoane au rămas apte pentru disputarea meciului programat în data de 3 septembrie 2020”, a comunicat formația de la malul Dunării într-o postare pe Facebook.

„Am făcut toate demersurile posibile pentru a participa la meci deoarece eram nerăbdători să reîncepem competiţiile oficiale, după o pauză aşa de lungă. În semn de respect pentru Federaţia Română de Handbal, competiţia Cupa României Fan Courier şi faţă de toate echipele participante la aceasta competiţie, dar mai ales pentru sănătatea tuturor, clubul nostru a luat decizia de a nu se prezenta la această competiţie. Respectăm dreptul la confidenţialitatea informaţiilor şi viaţa privată a jucătoarelor noastre, motiv pentru care nu vom preciza numele acestora”, a precizat clubul brăilean.

Dunărea Brăila trebuia să o întâlnească joi 3 septembrie pe SCM Râmnicu Vâlcea, de la 18:00, în Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'' din Bucureşti, în sferturile de finală ale Cupei României.

Comentarii

loading...