8.7 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSportHandbal masculin: Potaissa Turda l-a transferat pe Milos Dragas

Handbal masculin: Potaissa Turda l-a transferat pe Milos Dragas

”Am venit la Turda cu gândul, ca pe viitor, să câştig un titlu de campion. Îmi place foarte mult proiectul de la Potaissa, modul în care este organizat clubul şi abia aştept să debutez în faţa suporterilor. Întotdeauna mi-a plăcut atmosfera de la Turda, seamănă cu ce era la Odorhei şi acesta este un motiv pentru care am venit la Potaissa. Pe noi, sârbii, ne motivează foarte mult când jucăm într-o astfel de atmosferă. Sper ca publicul să ne susţină în continuare, să ne îndeplinim împreună obiectivele propuse”, a declarat Dragas.

Internaţionalul sârb a mai jucat în România la HC Odorhei şi CS Minaur Baia Mare.

La finalul anului trecut, echipa turdeană s-a despărţit de trei jucători, interul stânga Ciprian Şandru, de interul dreapta sârb Stefan Terzic şi de centrul Alexandru Laslo.

Handbaliştii turdeni au susţinut luni primul antrenament din 2020 şi mai au programat unul, de la ora 17:00, în Sala ”Gheorghe Bariţiu”.

”În primul rând vreau să urez ‘La mulţi ani’ la toată lumea. Am început astăzi antrenamentele şi i-am găsit pe toţii băieţii sănătoşi şi dornici de muncă. Am avut o mare surpriză, făcută de preşedintele Flaviu Sâsâeac. La reunirea lotului mi-a adus un jucător pe care eu mi-l doream foarte mult, Milos Dragas. Sperăm să acoperim găurile care s-au făcut. Eu zic că ne va fi foarte util, atât pe faza ofensivă, cât şi pe faza defensivă”, a afirmat antrenorul Horaţiu Gal.

Potaissa are programat un meci amical cu Minaur Baia Mare, pe 17 ianuarie, iar apoi va participa la un turneu de pregătire la Baia Mare, la care vor mai evolua Minaur, CSM Reşiţa şi CSU Suceava. În prima zi (23 ianuarie), Potaissa o va înfrunta pe CSU Suceava, iar pe 24 ianuarie va juca finala mică sau finala mare a patrulaterului.

Cele mai citite

Top 5 electrocasnice care îți pot face viața mai ușoară

În societatea de azi, tehnologia a revoluționat cu adevărat felul în care oamenii lucrează și trăiesc, iar electrocasnicele moderne au devenit o parte integrantă...

Iohannis, mesaj transmis cu prilejul Sărbătorii de Pesah

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis luni, 22 aprilie 2024, un mesaj cu ocazia Sărbătorii de Pesah. "Cu prilejul sărbătorii de Pesah, adresez urări de...

Patru din zece români consumă alimente pe bază de plante (studiu)

Aproape o treime dintre români (31%) consumă carne zilnic, în timp ce patru din zece persoane (39%) se orientează spre alternative pe bază de...
Ultima oră
Pe aceeași temă