12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportHansi Flick o va conduce pe Bayern Munchen până în 2023

Hansi Flick o va conduce pe Bayern Munchen până în 2023

”Bayern este foarte mulţumită de activitatea lui Hansi Flick la club. Echipa a progresat, joacă un fotbal atractiv care se reflectă în rezultate. Suntem singura grupare care jucăm în toate competiţiile”, a afirmat preşedintele consiliului director al grupării, Karl-Heinz Rummenige.

Bayern Munchen este lider în Bundesliga, s-a calificat în semifinalele Cupei Germaniei şi în optimile Ligii Campionilor.

”Sunt încântat să-mi continui misiunea începută la Munchen, alături de colegii mei şi de jucători. Sunt sigur că împreună vom câştiga multe trofee”, a spus antrenorul.

Bundesliga a fost întreruptă până la 30 aprilie, cel puţin, iar majoritatea cluburilor şi-au suspendat antrenamentele pe gazon şi au creat programe pentru ca fotbaliştii să se menţină în formă la domiciliile lor, în contextul pandemiei de coronavirus.

Hansi Flick (55 ani), fostul secund al lui Niko Kovac, preluase echipa bavareză în noiembrie 2019 cu un contract până la finalul acestui sezon.

Cele mai citite

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Coreea de Nord l-a primit pe șeful spionajului rus

O delegație a Biroului de Informații Externe al Rusiei a vizitat capitala nord-coreeană Phenian între luni și miercuri și a discutat despre stimularea cooperării...
Ultima oră
Pe aceeași temă