23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportHaos în Liga 1: Barajul pentru supraviețuire se joacă înainte de restanțele...

Haos în Liga 1: Barajul pentru supraviețuire se joacă înainte de restanțele echipei Dinamo

Federația Română de Fotbal a anunțat imediat după ce CFR Cluj a devenit campioana României numele echipelor ce vor evolua în Cupele Europene și datele de disputare ale meciurilor tur/retur ale barajului de menținere/promovare în Liga Națională.

CFR Cluj va juca în Champions League, Universitatea Craiova, FC Botoșani și FCSB în Europa League iar barajul se va disputa pe 9 și 12 august între formațiile Politehnica Iași, Liga 1, și CS Mioveni, locul 3 în Liga 2.

Decizia luată de Comitetul de Urgență al FRF face ca Dinamo să nu mai poată disputa cele cinci restanțe pe care le are la acest moment, meciuri amânate din cauza numărului mare de infectări cu Covid-19.

Dinamo ocupă acum locul 7, penultimul, direct retrogradabil, în play-out-ul Ligii I şi va mai juca doar meciul cu FC Viitorul, din ultima etapă, fără posibilitate de a părăsi poziţia actuală, având cinci puncte mai puține față de Politehnica Iași.

Liga Profesionistă de Fotbal va avea misiune grea în a stabili modul în care va arăta clasamentul final al play-out-ului, care, ulterior trebuie aprobat de Comitetul Executiv al FRF.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

1 din 2 elevi, victimă a bullyingului

Un procent covârșitor de elevi - 81% - afirmă că au fost martori ai situațiilor de bullying în școala unde învață, în vreme ce...

Duel între Danielle Collins şi Elena Rîbakina în finala turneului WTA de la Miami

Finala WTA 1.000 de la Miami le va pune față în față pe americanca Danielle Collins şi kazaha Elena Rîbakina, ambele jucătoare câștigându-și semifinalele...
Ultima oră
Pe aceeași temă