9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSportHațegan va arbitra duelul dintre Ianis Hagi și Nicolae Stanciu din Europa...

Hațegan va arbitra duelul dintre Ianis Hagi și Nicolae Stanciu din Europa League

Ovidiu Hațegan și brigada condusă de acesta vor arbitra în optimile de finală ale Europa League partida tur dintre Slavia Praga – Glasgow Rangers, în care se vor duela Nicolae Stanciu și Ianis Hagi și care este programată joi, 11 martie, de la ora 19:55.

Ovidiu Hațegan va fi ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Sebastian Gheorghe, în timp ce al patrulea oficial va fi Istvan Kovacs.

Începând cu fazele eliminatorii ale acestei ediții de Europa League, partidele beneficiază și de arbitraj video. Astfel, în camera VAR pentru acest joc se vor afla doi italieni, Marco Di Bello – arbitru VAR și Paolo Valeri – asistent VAR.

De asemenea, tot joi, de la aceeași oră, va avea loc și meciul tur dintre Manchester United și AC Milan. Observator de meci al acestei partide va fi Alexandru Deaconu, vicepreședintele CCA.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...
Ultima oră
Pe aceeași temă