14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportHiguain aproape de un transfer la o rivală a lui Juventus

Higuain aproape de un transfer la o rivală a lui Juventus

Higuain, în vârstă de 30 de ani, sub contract până în 2021, va fi împrumutat un sezon, în schimbul sumei de 18 milioane de euro. La finalul perioadei, Milan îl va putea transfera definitiv, cu 36 de milioane de euro.

Juve trebuie să “scape” de jucătorul cu un salariu de 7,5 miliaone de euro pe an, pentru a-şi mai echilibra balanţa financiară, serios afectată după sosirea lui Cristiano Ronaldo.

Higuain a fost cumpărtat de Juventus în vara anului 2016, cu 90 de milioane de euro, de la Napoli.

Afacerile dintre Juventus şi AC Milan vor viza şi un schimb de fundaşi, mai scrie sursa citată: Mattia Caldara (24 ani), sub contract cu Juve până în 2022, ar urma să meargă la Milano, de unde Leonardo Bonucci (31 ani), cedat vara trecută, ar urma să revină la Torino.

Higuain ar intra într-un grup select de jucători care au îmbrăcat atât tricoul lui Juvenrus, precum și pec el al “Diavolului milanez”, alături de Ibrahimovic.

Tot presa din peninsulă vorbea în această vară despre un schimb Higuain – Icardi, între Juve și Internatzionale Milano.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Explozie la Rafinăria Petromidia! Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție

O explozie s-a produs, vineri, la Rafinăria Petromidia, iar autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, explozia...
Ultima oră
Pe aceeași temă