11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportIanis Hagi, aproape de un transfer la FC Barcelona

Ianis Hagi, aproape de un transfer la FC Barcelona

Sursa citată susţine că Barcelona îl monitorizează pe Ianis Hagi de câteva luni. Un trimis al catalanilor ar fi asistat special la Campionatul European din Italia şi San Marino pentru a-l urmări pe fiul lui Gică Hagi.

 

FC Barcelona, cele două variante

Gazeta scrie că FC Barcelona studiază două variante. Prima ar fi să-l cumpere acum, să se antreneze cu prima echipă, dar să evolueze la Barcelona B. Este o variantă pe care Gică Hagi nu o acceptă. A doua variantă ar fi ca Barcelona să-l cumpere, dar să-l împrumute pentru un sezon în La Liga.

 

Ianis e “85,7% Messi”!

Ianis Hagi este al doilea pe lista jucătorilor sub 23 de ani care seamănă cu Leo Messi. Analiza a fost realizată de Instititul de Cercetare Big Data la solicitarea unei televiziuni spaniole.

Emisiunea ”No Pot Ser” de la TV3 a contractat firma Big Data pentru un studiu care să arate care sunt jucătorii din lume care pot fi asemănaţi cu Lionel Messi pe baza datelor deja existente. 71.600 de jucători, 2.300 de echipe şi 73.000 de meciuri au fost analizate, iar la final, sursa citată a evidenţiat care sunt jucătorii care seamănă cel mai mult cu Lionel Messi.

Dintre fotbaliştii de top din lume, în urma rezultatelor, fotbalistul cu statistici similare cu Leo Messi este Eden Hazard, cu un procentaj de 92.70%. Pe podium se mai clasează francezul Kylian Mbappe cu un procentaj de 91.3% şi argentinianul Sergio Aguero cu un procentaj de 91.1%.

 

Al doilea din lume care seamănă cu Messi

Internaţionalul român, Ianis Hagi, fiul lui Gheorghe Hagi a fost al doilea în lume dintre tinerii fotbalişti care seamănă cu Messi, scrie cotidianul SPORT din Catalonia. Primul este Steven Berwijn de la PSV Eindhoven cu un procentaj de 89.6%, iar Hagi Jr. este al doilea cu 85.7%. Al treilea în clasament este coechipierul lui Messi, Ousmane Dembele cu un procentaj de 85.2%.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă