23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportIker Casillas a suferit un infarct la antrenament

Iker Casillas a suferit un infarct la antrenament

Lui Casillas i s-a făcut rău în timpul antrenamentului, fiind transportat la spitalul CUF Porto. El nu va mai juca în acest sezon.

În vârstă de 38 de ani, Casillas a venit la Porto în vara anului 2015, fiind transferat de la Real Madrid. La finalul sezonului trecut, portarul spaniol şi-a prelungit contractul pentru încă un an cu gruparea portugheză. El şi-a afirmat în deseori rânduri intenţia de a-şi încheia cariera la Porto.

În luna martie a acestui an, Casillas declara că vrea să rămână la FC Porto până în 2021, adică până când va avea 40 de ani. “Dacă pot continua să lupt alături de coechipierii mei pentru a atinge obiectivele echipei, atunci nu am nicio problemă să continui, deoarece sunt foarte recunoscător clubului şi oraşului Porto”, spunea spaniolul.

Iker Casillas are în palmares trei trofee Champions League, toate cucerite alături de Real Madrid (2000, 2002, 2014). Alături de madrileni, el a mai cucerit cinci titluri de campion în LaLiga, două Cupe ale Spaniei, patru Supercupe ale Spaniei, a câștigat de două ori Campionatul Mondial al Cluburilor, de trei ori Cupa Intercontinentală și o Supercupă a Europei. La Porto a obținut anul trecut titlul de campion și mai are în palmares două Supercupe ale Portugaliei.

Ca portar al naţionalei Spaniei, Casillas are în palmares titlul mondial (2010) şi două titluri europene (2008 şi 2012).

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...
Ultima oră
Pe aceeași temă