15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSportIker Casillas, în lotul lui Porto pentru noul sezon

Iker Casillas, în lotul lui Porto pentru noul sezon

Fostul căpitan al lui Real Madrid şi al selecţionatei Spaniei figurează în lotul lui FC Porto a cărui componenţă a fost publicată pe site-ul oficial al Ligii portugheze, înaintea meciului de debut în noul sezon, sâmbătă, pe terenul lui Gil Vicente.

Casillas, care a condus naţionala Spaniei la câştigarea singurului său titlu de campioană mondială, în 2010, a disputat 725 de meciuri pentru Real Madrid, înainte de a semna cu FC Porto, în 2015.

El a suferit atacul de cord pe 1 mai, în tipul unui antrenament alături de “dragoni”, petrecând cinci zile în spital, înainte de a fi externat, două săptămâni mai târziu, iar presa lusitană sugera la momentul respectiv că fotbalistul spaniol îşi va anunţa retragerea din activitate.

În luna iulie, FC Porto a anunţat că Iker Casillas va primi un rol în cadrul staff-ului tehnic al echipei, până când îşi va rezolva problemele de sănătate.

Luna trecută, echipa portugheză l-a achiziţionat pe portarul argentinian Agustin Marchesin, de la echipa mexicană Club America. Acesta şi-a făcut debutul miercuri, în victoria obţinută de Porto pe terenul lui FC Krasnodar (1-0), în preliminariile Ligii Campionilor.

Cele mai citite

Oamenii de știință din Israel au făcut o descoperire remarcabilă legată de o supernovă

În urmă cu aproximativ 20 de milioane de ani, într-o galaxie nu foarte îndepărtată, o stea de mari dimensiuni a explodat şi a trimis...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...
Ultima oră
Pe aceeași temă