Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Impresia președintelui FIFA despre Cupa Mondială din Rusia

Impresia președintelui FIFA despre Cupa Mondială din Rusia

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, a declarant că turneul din Rusia a fost “cea mai bună Cupă Mondială din istorie”.

Rl online 0 comentarii

“Am spus că vrem ca acesta să fie cel mai bun turneu final al Cupei Mondiale şi a fost cea mai bună Cupă Mondială din istorie. Şi ar trebui să mulţumim Rusiei: guvernul rus, Comitetul Local de Organizare, Federaţia Rusă de Fotbal. Şi voluntarilor, care sunt zâmbetul şi inima Cupei Mondiale. Au muncit cu toţii foarte mult pentru ca acest turneu să fie un mare succes”, a spus Infantino.

El a precizat că întreaga lume are acum o altă imagine despre Rusia. “Această Cupă Mondială a schimbat Rusia, aceasta devenind o adevărată ţară a fotbalului. Fotbalul este acum parte din AND-ul Rusiei. Turneul a schimbat şi felul în care lumea percepe Rusia. Aproximativ un milion de oameni au venit în Rusia şi cu toţii au descoperit o ţară minunată şi primitoare. Cele 32 de echipe care au ajuns aici ne-au făcut să visăm. Le mulţumim. Acum vom avea o finală foarte specială, între Franţa şi Croaţia, două echipe care au jucat o semifinală în 1998. Le felicităm”, a adăugat Infantino.

 

Comentarii

loading...