Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Mihai Diac

Foto: Mihai Diac

Instanța obligă MTS să restituie Federației Române de Tenis banii cuveniți pentru anul 2018

Curtea de Apel Bucureşti a dat câștig de cauză Federației Române de Tenis, în procesul cu Ministerul Tineretului și Sportului (MTS).

Mihai Diac 0 comentarii

O instanță din Curtea de Apel Bucureşti a anulat actul, marţi, decizia prin care Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS) a refuzat să aloce bani, în anul 2018, pentru Federaţia Română de Tenis (FRT).

Această decizie a Justiției a fost anunțată, marți, pe site-ul FRT.

"Dispune anularea în parte a Raportului privind îndeplinirea condiţiilor de finanţare ale federaţiilor sportive naţionale şi a Anexei acestuia, publicate pe site-ul Ministerul Tineretului şi Sportului la data de 09.02.2018, cu privire la neeligibilitatea Federaţiei Române de Tenis de a beneficia de finanţare pentru anul 2018. Dispune obligarea pârâtei Ministerul Tineretului şi Sportului la emiterea unui nou raport privind îndeplinirea condiţiilor de finanţare ale federaţiilor sportive naţionale, ţinând cont de considerentele hotărârii pronunţate în prezenta cauză. Respinge, în rest cererea, ca neîntemeiată. Cu recurs în 15 zile de la comunicare", menționează decizia de marți a Curții de Apel.

Pe baza acestei sentințe, "Federaţia Română de Tenis este îndreptăţită acum la restituirea imediată a finanţării refuzate nelegal, actualizată cu rata inflaţiei până la data plăţii efective", precizează comunicatul FRT.

Comentarii

loading...