Interes major pentru meciul Rennes - CFR Cluj. Câte bilete au vândut francezii

Interes major pentru meciul Rennes - CFR Cluj. Câte bilete au vândut francezii

Clubul francez de fotbal Rennes a vândut deja 25.000 de bilete pentru meciul de acasă cu CFR Cluj, ce va avea loc pe 24 octombrie în Grupa E a Europa League, a anunţat joi ziarul Ouest-France.

Rl online 0 comentarii

Duelul cu CFR, de pe stadionul Roazhon Park, va fi important pentru Rennes în încercarea de a se califica în şaisprezecimile de finală ale Europa League, iar echipa antrenată de Julien Stephan va putea conta pe aportul publicului.

Meciul cu CFR va începe la ora locală 21:00 (22:00), mai convenabilă pentru fani, astfel că stadionul va fi mai plin decât la întâlnirea cu Celtic (1-1), din aceeaşi grupă, disputat pe 19 septembrie de la ora locală 18:55, în prezenţa a ceva mai mult de 27.000 de spectatori.

Gruparea franceză are un singur punct în două meciuri din Grupa E. În precedentul meci, ea s-a înclinat cu 2-1 pe terenul lui Lazio, partida de pe Stadio Olimpico fiind urmărită de numai 13.072 de spectatori.

Rennes nu are nicio victorie în ultimele opt meciuri, iar tânărul tehnician Julien Stephan (39 de ani), foarte lăudat la un moment dat, a început să facă obiectul criticilor, notează site-ul sofoot.com.

În altă ordine de idei, L'Equipe scrie că foarte promiţătorul mijlocaş Eduardo Camavinga ar putea obţine lunile următoare cetăţenia franceză. Camavinga, care pe 10 noiembrie va împlini 17 ani, s-a născut în Angola.

Comentarii

loading...