Interes uriaș al capitolinilor. Higuain, noul căpitan al Romei?

Interes uriaș al capitolinilor. Higuain, noul căpitan al Romei?

Revenit în această vară la Torino, după împrumutul la Chelsea Londra, Gonzalo Higuain poate ajunge în capitala Italiei, la AS Roma. Pentru a-l convinge, capitolinii îi promit argentinianului banderola de căpitan.

Rl online 0 comentarii

Atacantul în vârstă de 31 de ani nu pare însă tentat să accepte nicio ofertă din Italia, potrivit jurnaliştilor din Peninsulă. După ce a trădat Napoli, pentru a merge la Juventus, iar apoi a jucat, sub formă de împrumut, la AC Milan, Higuain ar prefera să meargă în Spania sau Anglia.

De-a lungul timpului, banderola Romei a fost purtată de veritabile simboluri ale echipei, precum Giuseppe Giannini, Francesco Totti şi Daniele De Rossi, iar acum stă pe mâna unui alt fotbalist format de AS Roma, Alessandro Florenzi, iar decizia de a-i ofera banderola lui Higuain nu a fost deloc primită bine de către fanii Romei.

Juventus l-a cumpărat pentru 90 de milioane de euro pe Higuain, de la Napoli, în 2016, cel mai scump transfer din istorie în acel moment, însă sezonul trecut l-a împrumutat pe argentinian la Milan şi Chelsea.

Comentarii

loading...