6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportIrina Bara, în optimi la Saint-Malo. Alexandra Cadanțu, eliminată

Irina Bara, în optimi la Saint-Malo. Alexandra Cadanțu, eliminată

Cadanţu (28 ani, 238 WTA), care în primul tur o învinsese de redutabila jucătoare germană Laura Siegemund, a fost întrecută surprinzător în optimi de letona Diana Marcinkevica (26 ani, 330 WTA), partenera sa de dublu la acest turneu, venită din calificări, cu 6-2, 5-7, 6-3. Cele două sunt la egalitate acum, 2-2, la meciurile directe, interesant fiind faptul că şi primul succes al letonei a venit tot la Saint-Malo, anul trecut, când Cadanţu a abandonat în semifinale la scorul de 6-1, 4-2.

La dublu, Cadanţu şi Marcinkevica s-au calificat în semifinale, după 6-4, 6-4 cu cuplul Catherine Chantraine (Belgia)/Eliţa Kostova (Bulgaria). Următoarele adversare vor fi Veronica Cepede Royg (Paraguay) şi Irina Hromaceva (Rusia), favoritele numărul patru. Irina Bara şi rusoaica Valentina Ivahnenko s-au retras din semifinalele probei.

Irina Bara (23 ani, 158 WTA), a şasea favorită, a dispus în primul tur de franţuzoaica Margot Yerolymos (21 ani, 423 WTA) cu 6-1, 6-0, urmând să joace în optimi cu Cagla Buyukakcay (Turcia), jucătoare de 28 de ani, care se află pe locul 246 în ierarhia mondială.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă