7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSportWTA Madrid: Irina Begu a pierdut întâlnirea cu Maria Șarapova

WTA Madrid: Irina Begu a pierdut întâlnirea cu Maria Șarapova

Irina a început bine meciul şi a condus cu 2-0 şi 3-1, dar a fost egalată şi a cedat în prelungirile primului set, după ce a avut o minge de 6-6. Begu a început cu break şi actul secund, dar apoi Şarapova nu i-a mai lăsat nicio şansă, câştigând cu 6-1.

Românca a făcut 4 duble greşeli, iar Şarapova a avut 7. Begu a avut 6 winners şi a comis 19 erori neforţate, în timp ce rusoaica a adunat 21 de winners şi a făcut 24 de erori neprovocate.

Begu a pierdut al patrulea său meci din tot atâtea susţinute cu Şarapova, care a eliminat a doua româncă la Madrid, după ce duminică a învins-o pe Mihaela Buzărnescu în două seturi, cu 6-4, 6-1.

Begu, care a învins-o în primul tur pe letona Jelena Ostapenko, a cincea favorită, cu 6-3, 6-3, va primi pentru participare un cec de 36.775 euro şi 65 de puncte WTA. Irina va juca luni şi la dublu, alături de Simona Halep, contra perechii Nicole Melichar (SUA)/Kveta Peschke (Cehia).

 

 

Irina Begu are parte de un nou meci de foc la Madrid. După victoria entuziasmantă în faţa Jelenei Ostapenko, românca întâlneşte o altă fostă campioană de la Roland Garros, Maria Sharapova.

Begu poate să devină a treia jucătoare din ţara noastră care o învinge pe Maria Șarapova.

Anul trecut, Halep a învins-o pe rusoaică din a opta încercare, iar în februarie, Monica Niculescu a repetat isprava la chiar primul duel direct. Totuşi, Sharapova a câştigat toate cele trei meciuri cu Begu, fără a pierde vreun set. “Cu siguranţă va fi un meci foarte greu. Aici sunt cele mai bune jucătoare din lume pe acest tablou, aşa că mă aştept la un meci greu”, a declarat Begu.

Irina şi Masha au mai stat faţă în faţă în capitala Spaniei, în 2012, când campioana din 2014 s-a impus cu 6-0, 6-3.

Irina Begu este singura reprezentantă a României care va juca luni la Madrid în turneul de simplu. Însă jucătoarea de 26 de ani, care ocupă locul 36 WTA, se va afla de două ori pe teren, pentru că are meci şi la dublu, unde face pereche cu Simona Halep.

Cele mai citite

Real Madrid își continuă drumul către titlul cu numărul 15 în Liga Campionilor. Va întâlni pe Bayern Munchen în semifinale

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de...

Bătălia pentru București – de la trivializare, la concept

Alegerile locale din București sunt importante pentru că dau trendul politic pentru celelalte competiții electorale ale anului în curs. Cătălin Cârstoiu pare a rămâne...

Partidul conservator din Croația a câștigat alegerile parlamentare

Conservatorii, aflați la putere în Croaţia, au ieşit pe primul loc în alegerile legislative, conform estimărilor iniţiale, dar cu mai puţine mandate decât în...
Ultima oră
Pe aceeași temă