23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportJennifer Brady, adversara Simonei Halep la Rogers Cup

Jennifer Brady, adversara Simonei Halep la Rogers Cup

Brady (76 WTA), venită din calificări, a trecut luni, în primul tur al competiţiei, de Kristina Mladenovic din Franţa (50 WTA), de care a dispus în două seturi, 6-1, 6-2, după numai 64 minute de joc.

Americanca a ajuns pe tabloul principal de la Toronto după ce le-a eliminat în calificări pe chinezoaica Shuai Peng (7-5, 7-5) şi pe portoricana Monica Puig, campioana olimpică en titre (6-3, 6-2).

Aceasta va fi prima confruntare dintre Simona Halep şi Jennifer Brady în circuitul profesionist.

Tot luni au părăsit turneul de la Toronto două foste numărul unu mondial, germanca Angelique Kerber şi rusoaica Maria Şarapova.

Kerber, cap de serie numărul 12, a fost învinsă cu 0-6, 6-2, 6-4, de rusoaica Daria Kasatkina, în timp ce Şarapova s-a înclinat tot în trei seturi, 4-6, 6-3, 6-4, în faţa estoniencei Anett Kontaveit (nr.16).

Cele mai citite

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Nicolae Ciucă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO: „Aceste două decenii au reprezentat cea mai bună perioadă din istoria noastră”

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, a evidenţiat, vineri, într-un mesaj transmis cu prilejul împlinirii a 20 de ani de la admiterea României în...
Ultima oră
Pe aceeași temă