10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportJoao Felix, cu un pas la Atletico. Ce sumă colosală oferă madrilenii

Joao Felix, cu un pas la Atletico. Ce sumă colosală oferă madrilenii

Suma propusă de madrileni depăşeşte valoarea clauzei de reziliere a contractului lui Felix cu Benfica, în valoare de 120 milioane euro, deoarece include şi costurile pe care le presupune plata în tranşe de către Atletico, care doreşte ca banii să fie achitaţi astfel, precizează gruparea din Lisabona într-un comunicat.

Zvonurile legate de plecarea internaţionalului portughez la Atletico Madrid circulau deja în presa lusitană. Dacă se va realiza, transferul lui Joao Felix va figura între cele mai scumpe cinci operaţiuni din istoria fotbalului.

El va spulbera recordul stabilit de Atletico în 2018, când a madrilenii au plătit 72 milioane euro pentru achiziţionarea francezului Thomas Lamar de la AS Monaco.

Totodată, Joao Felix va deveni cel mai scump fotbalist portughez din toate timpurile, depăşindu-l pe Cristiano Ronaldo, achiziţionat de Juventus de la Real Madrid cu 105 milioane euro, în vara anului trecut.

Felix a debutat în prima echipă a Benficăi în sezonul trecut, reuşind 20 de goluri şi 11 pase decisive în 43 de meciuri disputate în tricoul “Vulturilor”. El se află în vizorul marilor cluburi europene, presa evocând în special interesul campioanei Angliei, Manchester City.

Luna trecută, el şi-a făcut debutul în prima reprezentativă a Portugaliei, alături de care a câştigat prima ediţie a Ligii Naţiunilor.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...
Ultima oră
Pe aceeași temă