Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Jucătorii din Bundesliga vor fi obligați să joace cu măști de protecție

Jucătorii din Bundesliga vor fi obligați să joace cu măști de protecție

Experţii Ministerului Muncii din Germania au recomandat Ligii germane de fotbal, pentru o eventuală reluare a meciurilor în Bundesliga, purtarea măştii pe teren de către jucători ca o măsură care să garanteze un maximum de securitate în faţa coronavirusului.

Rl online 0 comentarii

Această variantă este una din cele două menţionate într-un document al ministerului şi prezentată de magazinul Der Spiegel.

Conform documentului, se recomandă purtarea unei "măşti adaptate sportului", diferită de cea care echipează majoritatea populaţiei, întrucât ar trebui să fie suficient de rezistentă pentru a nu se rupe în timpul sprinturilor şi duelurilor.

O altă măsură avută în vedere este şi mai radicală. Aceasta se referă la o formă de carantină strictă vizând echipele din Bundesliga: jucătorii, staff-ul şi medicii ar urma să fie ţinuţi la distanţă până la finele sezonului.

Ministerul a precizat însă că aceste recomandări ale experţilor nu sunt decât "un proiect de lucru" şi nu au fost prezentate responsabililor politici.

Comentarii

loading...