13.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSportJulian Nagelsmann a semnat cu Bayern Munchen! E cel mai scump antrenor...

Julian Nagelsmann a semnat cu Bayern Munchen! E cel mai scump antrenor din istorie

Bayern Munchen a ajuns în cele din urmă la un acord cu RB Leipzig, clubul unde a antrenat timp de două sezoane. Julian Nagelsmann va antrena campioana Germaniei începând din următorul sezon și îl va înlocui pe Hansi Flick, care a cerut desfacerea contractului.

Julian Nagelsmann a semnat un contract pe 5 ani cu Bayern Munchen.

„FC Bayern l-a numit pe Julian Nagelsmann in functia de antrenor principal. Bavarezul de 33 de ani se va muta la Munchen de la RB Leipzig pe 1 iulie 2021, inaintea noului sezon, semnand un contract pe cinci ani cu campioana Germaniei, pana la 30 iunie 2026. Acest lucru vine dupa ce FC Bayern a fost de acord cu cererea actualului antrenor, Hansi Flick, de a-i fi reziliat contractul la 30 iunie 2021, cu doi ani mai devreme decat data initiala de expirare.”, a anunțat Bayern, într-un comunicat de presă postat și în mediul online.

 

Acordul cu Bayern Munchen l-a făcut cel mai scump antrenor din istorie! 

Potivit presei germane, campioana Germaniei va achita celor de la RB Leipzig suma de 25 de milioane de euro, suma reprezentând clauza de reziliere a contractului lui Julian Nagelsmann. Astfel, acesta a devenit cel mai scump antrenor din istorie. 

Julian Nagelsmann antrenează în Bundesliga de 5 ani. La vârsta de 28 de ani a devenit cel mai tânăr manager din campionatul german, în momentul în care a preluat-o pe Hoffenheim. 

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Jair Bolsonaro a stat două zile în ambasada Ungariei din Brasilia după ce i-a fost confiscat pașaportul

Fostul preşedinte de extremă-dreapta al Braziliei, Jair Bolsonaro, a petrecut două nopţi la ambasada Ungariei din Brasilia luna trecută, la doar câteva zile după...

De ce să măsori ingredientele cu un cântar de bucătărie? 3 motive

Utilizarea unui cântar de bucătărie poate părea un pas inutil pentru cei care sunt obișnuiți să măsoare ingredientele „după ochi”. Însă, când începi să...

Andy Murray, accidentare gravă la gleznă! Fostul lider mondial se va retrage la finalul acestui sezon

Fostul lider mondial Andy Murray a suferit o accidentare gravă la gleznă în timpul partidei pierdute cu Tomas Machac în turul al treilea al...
Ultima oră
Pe aceeași temă