10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportJuventus a decis. Ronaldo nu va fi penalizat

Juventus a decis. Ronaldo nu va fi penalizat

Superstarul portughez a fost schimbat de Sarri în minutul 55 al partidei cu AC Milan. Camerele de filmat l-au surprins pe Ronaldo cum adresează câteva cuvinte în direcţia băncii de rezerve a torinezilor, plin de supărare, înainte de a pleca direct la vestiare, după ce a fost schimbat cu argentinianul Paulo Dybala. Potrivit postului Sky Italia, Ronaldo a părăsit apoi arena din Milano cu câteva minute înaintea fluierului final.

Antrenorul „Bătrânei Doamne” a fost extrem de diplomat şi a dat de înţeles că starul are probleme la genunchi care i-au afectat evoluţiile din teren. Chiar dacă gurile rele au vorbit de o ruptură iremediabilă, Cristiano Ronaldo a domolit spiritele cu o postare pe Instagram. „Un meci dificil, o victorie importantă”, a fost mesajul portughezului.

În pofida tuturor evidențelor, oficialii lui Juventus au hotărât să nu-l sancționeze financiar pe CR7, chiar dacă Pavel Nedved, vicepreşedintele clubului şi un partizan al disciplinei stricte, nu agreează acest tip de comportament.

Mircea Lucescu, cel care a pregătit-o între decembrie 1998 şi martie 1999 pe Inter Milano, la care evolua faimosul atacant brazilian Ronaldo Nazario de Lima, a reacționat. „Sarri a procedat foarte bine, atât în timpul meciului cât şi după. Asta mi-a amintit un episod care mi s-a întâmplat cu celălalt Ronaldo, Il Fenomeno, când o antrenam pe Inter”, a spus Lucescu.

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...
Ultima oră
Pe aceeași temă