12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportKeșeru, premiat ca cel mai bun jucător și golgheter, în Bulgaria

Keșeru, premiat ca cel mai bun jucător și golgheter, în Bulgaria

Keşeru a câştigat titlul de golgheter la sud de Dunăre cu 26 de goluri marcate în 30 de partide pentru Ludogoreţ, care a cucerit al şaptelea său titlu consecutiv de campioană a Bulgariei.

Totodată, Keşeru a ajuns pe 21 aprilie, prin reuşita din meciul cu Botev (4-2), la 200 de goluri marcate în cariera sa profesionistă.

Miercuri, Ludogoreţ l-a numit în funcţia de manager pe brazilianul Paulo Autuori, antrenorul Dimităr Dimitrov demisionând din funcţie.

Campioana Bulgariei are acum din nou trei români în lot, fundaşul Dragoş Grigore fiind transferat de la Al-Sailyia (Qatar), alăturându-se fundaşului Cosmin Moţi şi lui Keşeru. La Ludogoreţ a mai evoluat mijlocaşul Andrei Prepeliţă (2015-2016).

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă