12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportLa Liga: Bilbao i-a prelungit contractul antrenorului Gaizka Garitano

La Liga: Bilbao i-a prelungit contractul antrenorului Gaizka Garitano

”Sunt foarte mulţumit de încrederea pe care mi-a arătat-o conducerea grupării”, a declarat Garitano.

Garitano a fost prezent la 61 de meciuri pe banca tehnică a lui Bilbao, echipă ce a terminat pe locul 8 în La Liga sezonul trecut.

În actualul sezon intern, Athletic urmează să joace finala Cupei Spaniei, contra celor de la Real Sociedad, iar în clasamentul La Liga, formaţia bască se află momentan pe locul 10.

“Aventura pe care am avut-o în Cupă în acest sezon a fost minunată şi avem ocazia să câştigăm trofeul”, a spus Garitano, deşi nu se ştie când se va disputa actul final al acestei competiţii.

Garitano, 44 ani, fost jucător la Bilbao, le-a mai antrenat în cariera lui pe Eibar, Valladolid şi Deportivo La Coruna.

Preşedintele Ligii spaniole de fotbal, Javier Tebas, şi-a exprimat speranţa că actualul sezon va putea fi reluat pe 11 iunie, pentru disputarea ultimelor 11 etape de campionat.

“Vom începe, dacă Dumnezeu doreşte, pe 11 iunie. Să sperăm că Madridul şi Barcelona vor trece la Faza a 2 a relaxării. Sunt peste 130 de persoane din LaLiga care lucrează pentru ca totul să poată fi făcut într-o formă nouă. Călătorii, organizare, totul. Suntem pregătiţi”, a declarat Tebas cu ocazia unui forum virtual organizat de publicaţia sportivă madrilenă.

Preşedintele La Liga a mai explicat, de asemenea, că forul pe care îl conduce analizează mai multe opţiuni pentru a compensa absenţa publicului din tribune, în timpul meciurilor, care se vor disputa cu porţile închise.

Cele mai citite

Gafa lui Târnovanu amână fiesta FCSB-ului! Meciul cu Farul se joacă cu titlul pe masă

FCSB a remizat în deplasare cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, scor 2-2, în etapa a șasea din play-off, și trebuie să mai aștepte pentru...

DARURI PENTRU COPII DIN PARTEA ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

În apropierea  sărbătorilor pascale, copiii îngrijiți în cadrul Centrului de zi ”Arlechino” și cei din Centrul de zi pentru copii cu dizabilități, ambele din...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă