11 C
București
marți, 21 septembrie 2021

La Supercupa Europei vor fi prezenți 13.000 de fani

În ciuda pandemiei, la Supercupa Europei care va avea loc pe 11 august, vor fi prezenți 13.000 de fani. Se va desfășura pe stadionul Windsor Park din Belfast, între Chelsea (Anglia) şi Villarreal (Spania), anunță UEFA.

UEFA a indicat că biletele au fost deja puse în vânzare, iar spectatorii vor trebui să facă dovada unui test anti-Covid negativ la intrarea pe stadion. De asemenea, organismul fotbalistic european a menţionat că fanii care vor veni din afara Irlandei de Nord vor trebui să se supună regulilor anticovid impuse de autorităţile de la Belfast.

Windsor Park Stadium, arena pe care dispută meciurile de acasă echipa Linfield FC şi naţionala de fotbal a Irlandei de Nord, are o capacitate de 18.500 de locuri.

Aşa cum se ştie, Chelsea a câştigat Liga Campionilor după ce în finala disputată pe Estadio do Dragao din Porto a învins pe Manchester City cu 1-0.

Echipa spaniolă Villarreal CF a învins formaţia engleză Manchester United în finala Europa League disputată pe Stadionul Miejski din Gdansk (Polonia), cu 11-10 la penalty-uri în urma unei remize, 1-1, după prelungiri, câştigând astfel competiţia pentru prima dată în istoria clubului.

Ultima oră
Pe aceeași temă