Lars şi Sven Bender, gemenii Bundesligii, și-au anunțat retragerea

Lars şi Sven Bender, gemenii Bundesligii, și-au anunțat retragerea

Fraţii gemeni Lars şi Sven Bender au anunţat că nu îşi vor prelungi contractele cu clubul german Bayer Leverkusen după acest sezon şi în vară se vor retrage din fotbal.

Rl online 0 comentarii

Cei doi fraţi au explicat într-un comunicat că motivele de sănătate au jucat un rol important în decizia lor de retragere la finalul actualului sezon.

„După o lungă perioadă de reflecţie şi nenumărate variante de analiză privind viitorul nostru, în final am decis că nu vom mai continua drumul nostru la Bayer. Am simţit că este responsabilitatea noastră să comunicăm această decizie clubului într-un stadiu timpuriu. În cele din urmă nu a fost o decizie contra clubului, ci din motive de sănătate şi familiale. Am realizat că ne va fi dificil să jucam la un nivel ridicat dincolo de vara viitoare. Din nefericire, devine din ce în ce mai dificil pentru noi să gestionăm aceste lucruri cu durerile şi problemele fizice de care suferim tot mai mult”, se arată în comunicatul fraţilor Bender.

Mijlocaşul Lars Bender, cu 19 selecţii pentru Germania, a ajuns la Leverkusen în 2009, după un transfer de la Munchen 1860, iar la noua lui echipă a preluat banderola de căpitan din 2015 până în vara trecută. Fundaşul Sven Bender, cu şapte selecţii, joacă la Leverkusen din 2017, după un transfer de la Borussia Dortmund.

Comentarii

loading...