Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Leonid Carp şi Victor Mihalachi au câştigat titlul continental la canoe dublu - 500 de metri

Leonid Carp şi Victor Mihalachi au câştigat titlul continental la canoe dublu - 500 de metri

După argintul de sâmbătă, din proba olimpică de canoe dublu 1000 de metri, sportivii români Leonid Carp (Steaua) şi Victor Mihalachi (Dinamo) au cucerit duminică medalia de aur la canoe dublu 500 de metri, în cadrul Campionatelor Europene de la Belgrad.

Iulian Budușan 0 comentarii

Cei doi tricolori au parcurs cei 500 de metri ai cursei în 1:38,165, depăşind echipajele Rusiei (P. Petrov - M. Pavlov / 1:38,495) şi Ucrainescu (D. Ianchuk - T. MIshchuk / 1:38,985). Carp şi Mihalachi sunt calificaţi şi în finala de la 200 de metri, care va avea loc după-amiază.

Tot duminică, fetele de la canoe dublu 500 m, Alexandra Dragomirescu şi Livia Căle s-au clasat pe 6 în finala cursei, iar băieţii de la kaiac 4 (Cosmin Lulciuc, Răzvan Albişoru, Aurelian Ciocan şi Sorin Cical) s-au clasat pe 8 în finala de la 500 de metri.

Comentarii

loading...