4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportLeroy Sane s-ar putea transfera la Bayern Munchen

Leroy Sane s-ar putea transfera la Bayern Munchen

“Începând din acest moment, avem oficial mandatul agentului lui Leroy Sane şi putem negocia”, a explicat Smoljan, directorul general al Lian Sports.

“FC Bayern este singurul club din Germania la care Leroy se poate gândi ca o viitoare etapă din cariera sa. El consideră că sunt întrunite acolo toate condiţiile pentru ca el să-şi realizeze obiectivul suprem: câştigarea Ligii Campionilor”.

“Interesul lui FC Bayern pentru Sane nu este un secret, dar şi alte echipe mari din Europa ne-au contactat”, a mai spus agentul jucătorului.

Internaţional german (21 selecţii, 5 goluri), Sane este la 24 de ani una din marile speranţe ale “Nationalmannschaft”. El s-a aflat în centrul unui posibil transfer la Bayern la finalul sezonului trecut, dar s-a accidentat grav la un genunchi, iar discuţiile au intrat într-un con de umbră.

El a reluat antrenamentele şi a disputat un meci cu echipa de rezerve până în momentul în care competiţiile au fost întrerupte în luna martie din cauza coronavirusului.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă