Liga 1: Camerunezul Jacques Zoua s-a despărțit de Viitorul Constanța

Liga 1: Camerunezul Jacques Zoua s-a despărțit de Viitorul Constanța

Clubul de fotbal FC Viitorul Constanţa a anunţat, joi, pe site-ul său oficial, rezilierea de comun acord a contractului cu atacantul camerunez Jacques Zoua, cel care a jucat pentru formaţia condusă de Gheorghe Hagi în şase partide şi a marcat un gol.

Rl online 0 comentarii

"Începând de astăzi, atacantul camerunez Jacques Zoua nu mai este jucătorul formaţiei noastre. FC Viitorul şi Jacques Zoua au ajuns la un acord pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului. FC Viitorul îi mulţumeşte pentru evoluţiile în tricoul negru-albastru şi îi urează mult succes în continuare", se arată pe site-ul citat.

În vârstă de 29 de ani, Jacques Zoua a fost transferat de gruparea din Ovidiu la 30 septembrie 2019 de la Astra Giurgiu. În această perioadă el a evoluat pentru FC Viitorul în şase meciuri, marcând un gol în victoria din deplasare cu CSM Poli Iaşi (scor 2-1), din etapa a 23-a sezonului regulat al Ligii I.

Zoua are în palmares o Cupă a Africii cu echipa naţională a Camerunului (2017), patru titluri de campion al Elveţiei cu FC Basel (2010, 2011, 2012 şi 2013) şi două Cupe ale Elveţiei cu FC Basel (2010 şi 2012).

Comentarii

loading...