16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportLiga 1: FCSB s-a încurcat la malul mării

Liga 1: FCSB s-a încurcat la malul mării

Formația de la malul mării a deschis scorul în minutul 18, prin Cosmin Matei, din penalty, după un fault comis de Iulian Cristea asupra lui Alexandru Măţan.

FCSB a egalat după pauză, tot din penalty, prin Florin Tănase, după ce Sebastian Mladen l-a faultat în careu pe Octavian Popescu.

Bucureştenii au preluat conducerea în minutul 70, când francezul Damien Dussaut, presat de un adversar, a trimis mingea cu pieptul în plasa propriei porţi, la centrarea lui Ovidiu Popescu.

FC Viitorul a egalat la scurt timp, prin capverdianul Ely Fernandes (73), cu un şut din marginea careului, deviat de Andrei Miron. Pentru Ely a fost primul gol în tricoul echipei din Ovidiu.

După acest rezultat, FCSB rămâne în continuare liderul Ligii 1, cu 38 puncte, unul mai mult decât CFR Cluj, ocupanta locului secund.

 

 

Cele mai citite

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...

COS raportează un volum de business anual de 29 milioane de euro

COS, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii integrate de fit – out  și pionier al acestui segment în România, raportează un volum de...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă