9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSportLiga 1: FCSB, victorie categorică împotriva Universității Craiova

Liga 1: FCSB, victorie categorică împotriva Universității Craiova

FCSB a deschis scorul în minutul 23, prin Răzvan Oaidă, după o fază pornită de la degajarea greşită a portarului Mirko Pigliacelli. Universitatea a restabilit egalitatea în finalul primei reprize, prin Cristian Bărbuţ (45).

Răzvan Oaidă a adus echipa gazdă din nou în avantaj (57), la o nouă nesincronizare a apărării craiovene, iar Florin Tănase (79) şi Dennis Man (84) au dat proporţii scorului, în urma altor erori ale defensivei oltene.

FCSB a ratat ocazii mari de gol prin Florinel Coman (26), Dennis Man (36 – bară), Coman şi Man (53) şi din nou Man (62).

Universitatea şi-a creat oportunităţi prin Ştefan Baiaram (58), mingea lovind ambele bare la şutul său, şi Elvir Koljic (65).

Luis Niţu (Universitatea) şi Darius Olaru (FCSB) s-au ciocnit cap în cap în min. 2, fiind schimbaţi amândoi în primul sfert de oră al partidei.

Universitatea a pierdut cele două meciuri susţinute săptămâna aceasta, 2-3 cu Poli Iaşi în Cupa României şi 1-4 cu FCSB în campionat, pierzând şi locul secund. Aceasta a fost cea mai drastică înfrângere a craiovenilor în acest campionat.

Universitatea a pierdut şi cele două meciuri directe din sezonul regulat, 0-1 în Bănie şi 0-2 la Bucureşti.

Meciul de pe Arena Naţională s-a desfăşurat fără spectatori, conform deciziei LPF, după ce autorităţile au interzis de duminică activităţile publice la care participă mai mult de 1.000 de persoane, fie într-o incintă, fie în aer liber, publice sau private, pentru prevenirea unei răspândiri a coronavirusului în România.

Cele mai citite

Răzvan Burleanu, anunț de ultimă oră despre contractul selecționerului Edward Iordănescu

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, dezminte zvonurile conform cărora negocierile cu Edward Iordănescu ar fi intrat în impas și consideră că actualul...

Persoanele fizice pot angaja și plăti legal personal pentru activitățile casnice

Ministerul Muncii anunță că platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și...

În timp ce Iohannis se află în Coreea de Sud, Coreea de Nord a simulat un “contraatac nuclear”

Armata din Coreea de Nord a simulat un "contraatac nuclear" împotriva Coreii de Sud, chiar în perioada în care o delegație oficială din România,...
Ultima oră
Pe aceeași temă