9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportLiga I: Astra Giurgiu a "demolat-o" pe Poli Iași. Budescu a făcut...

Liga I: Astra Giurgiu a “demolat-o” pe Poli Iași. Budescu a făcut spectacol

Astra a confirmat că traversează o perioadă bună şi este neînvinsă de patru meciuri. Constantin Budescu a deschis scorul direct din corner în minutul 27, oferind unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului.

Ieşenii au rămas în zece oameni în min. 45+2, când Francisc Cristea a văzut al doilea galben. Chiar în inferioritate numerică, oaspeţii au avut o evoluţie destul de bună până în ultimul sfert de oră al timpului regulamentar, când au cedat complet.

Valentin Gheorghe a majorat diferenţa pe contraatac în minutul 76, valorificând pasa lui Begue. Budescu a punctat din nou în minutul 81, cu o execuţie spectaculoasă din unghi cu exteriorul. Şase minute mai târziu, Valentin Gheorghe a izbutit şi el dubla şi a ajuns la şapte goluri în acest campionat.

Astra are acum 25 de puncte şi a urcat pe poziţia a treia a clasamentului.

Poli Iaşi, cu 21 de puncte, se află pe locul 8. Echipa lui Mihai Teja are o singură victorie în ultimele nouă meciuri (2-1 cu CFR Cluj în etapa precedentă).

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă