21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportCFR Cluj, eliminată din Europa de Dudelange

CFR Cluj, eliminată din Europa de Dudelange

CFR Cluj a fost umilită din nou de campioana Luxemburgului, F91 Dudelange, care s-a impus cu scorul de 3-2 (0-0), joi seara, pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în manşa a doua a play-off-ului Europa League la fotbal şi s-a calificat în faza grupelor.

 

Min. 88 GOL CFR CLUJ! Omrani înscrie şi el, scor 2-3.

Min. 85 GOL CFR CLUJ! Tambe reduce din diferenţă. 1-3 pentru Dudelange

Min. 78 GOL DUDELANGE! Turpel înscrie şi el.

UPDATE: Dudelange își dublează avantajul, la Cluj. CFR, ca și eliminată.

UPDATE – min. 51: Dudelange deschide scorul la Cluj, după ce Ioniță pierde o minge la centrul terenului.

UPDATE: CFR Cluj – Dudelange 0 – 0, la pauză (0 – 2, la general)

CFR Cluj va lua cu asalt poarta lui Dudelange, pentru a anula cât mai repede eşecul cu 0-2 din tur. Ardelenii pot profita de accidentarea titularului din poarta luxemburghezilor, chiar în partida cu ardelenii. În locul experiementatului Joubert a intrat Joe Frising. Acesta a rezistat aproape o repriză fără gol primit din partea ardelenilor, dar în ultima etapă din campionat a încasat patru goluri. Frising are doar zece meciuri jucate în ultimii 2 ani.

“Jucătorii sunt conştienţi că trebuie să facem un meci bun pentru a întoarce soarta calificării”, a declarat antrenorul clujenilor, Toni Conceicao.

“Să dăm totul pe teren şi să demonstrăm altă imagine, imaginea adevarată a CFR-ului, pe care nu am arătat-o din păcate în meciul tur”, a spus şi Mario Camora.

“Am mare încredere în băieţi, în antrenori, în toată lumea de la club”, a afirmat şi preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan.

Dacă va trece de CFR Cluj, Dudelange ar deveni prima echipă din istoria Luxemburgului care merge în grupele unei competiţii europene.

Cele mai citite

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă