13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSportBREAKING NEWS. Simona Halep, regină la WIMBLEDON!

BREAKING NEWS. Simona Halep, regină la WIMBLEDON!

Numele Simonei a fost imprimat pe Hall of Fame la All England Club.

 

Simona Halep o înfruntă pe Serena Williams în finala de la Wimbledon, într-un meci care poate intra în istoria tenisului românesc, dacă sportiva noastră va reuși să cucerească trofeul cel mare. Duelul va putea fi urmărit azi, de la ora 16:00, LIVE VIDEO pe site-ul România Liberă.

Finala de la Wimbledon poate fi urmărită AICI

Dacă va triumfa pe iarba de la All England Club, Simona ar realiza o premieră pentru tenisul din România. Ilie Năstase a fost foarte aproape să pună mâna pe marele trofeu în două rânduri, însă a pierdut de fiecare dată.

Acesta vrea ca Simona Halep să îl răzbune pentru cele două finale pierdute la Wimbledon. “Nasty” a vorbit cu Ion Țiriac despre tactica pe care Simona Halep trebuie să o aibă în finala cu Serena Williams pentru a câștiga finala.

Experiența lui Williams este una superioară față de cea a româncei. Pentru Serena Williams, aceasta va fi a 11-a finală a carierei la All England Club. Americanca a câștigat 7 dintre ele, fiind învinsă în celelalte 3 de Maria Sharapova, Venus Williams și Angelique Kerber.

De cealaltă parte, Simona a obținut pentru prima oară biletele pentru ultimul act de la Wimbledon. Cea mai bună performanță anterioară fusese semifinala din 2014, pierdută cu Eugenie Bouchard.

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic, analiză

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe deplin scăderile din timpul  pandemiei, estimările inițiale indicând chiar o creștere de 2% peste nivelurile...

Irina Begu, în sferturile de finală ale turneului WTA din Antalya

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 125 de la Antalya, după ce a învins-o în două seturi pe croata...

Dacă vor avea pe ele avioane F-16 ale Ucrainei, Rusia amenință că va ataca baze militare din România

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a amenințat că Rusia va ataca viitoarele avioane F-16 ale Ucrainei chiar dacă aeronavele se vor afla în...
Ultima oră
Pe aceeași temă