23 C
București
luni, 27 septembrie 2021

BREAKING NEWS. Simona Halep, regină la WIMBLEDON!

Numele Simonei a fost imprimat pe Hall of Fame la All England Club.

 

Simona Halep o înfruntă pe Serena Williams în finala de la Wimbledon, într-un meci care poate intra în istoria tenisului românesc, dacă sportiva noastră va reuși să cucerească trofeul cel mare. Duelul va putea fi urmărit azi, de la ora 16:00, LIVE VIDEO pe site-ul România Liberă.

Finala de la Wimbledon poate fi urmărită AICI

Dacă va triumfa pe iarba de la All England Club, Simona ar realiza o premieră pentru tenisul din România. Ilie Năstase a fost foarte aproape să pună mâna pe marele trofeu în două rânduri, însă a pierdut de fiecare dată.

Acesta vrea ca Simona Halep să îl răzbune pentru cele două finale pierdute la Wimbledon. „Nasty” a vorbit cu Ion Țiriac despre tactica pe care Simona Halep trebuie să o aibă în finala cu Serena Williams pentru a câștiga finala.

Experiența lui Williams este una superioară față de cea a româncei. Pentru Serena Williams, aceasta va fi a 11-a finală a carierei la All England Club. Americanca a câștigat 7 dintre ele, fiind învinsă în celelalte 3 de Maria Sharapova, Venus Williams și Angelique Kerber.

De cealaltă parte, Simona a obținut pentru prima oară biletele pentru ultimul act de la Wimbledon. Cea mai bună performanță anterioară fusese semifinala din 2014, pierdută cu Eugenie Bouchard.

Ultima oră
Pe aceeași temă