13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportLiverpool a cumpărat cel mai scump mijlocaș din istoria fotbalului: 75 de...

Liverpool a cumpărat cel mai scump mijlocaș din istoria fotbalului: 75 de milioane de lire sterline

Southampton şi Liverpool au anunţat transferul, fără să precizeze suma. Gruparea Southampton a menţionat însă că este vorba de o sumă record pentru un fundaş. 

Van Dijk va fi legitimat la Liverpool în prima zi a perioadei de transferuri din această iarnă, 1 ianuarie. Olandezul va purta la Liverpool tricoul cu numărul 4.

Virgil van Dijk a fost dorit de Liverpool şi la finalul sezonului trecut, însă atunci un eventual transfer a picat, iar clubul englez şi-a cerut scuze pentru că l-a abordat ilegal pe jucător.

Van Dijk a fost achiziţionat de Southampton în 2015, de la Celtic Glasgow, în schimbul sumei de 13 milioane de lire sterline. El a semnat atunci un contract pe cinci ani.

Precedentul record la transferul unui fundaş fusese stabilit în luna iulie, când Benjamin Mendy (23 de ani) a fost achiziţionat de Manchester City de la AS Monaco în schimbul sumei de 52 de milioane de lire sterline.

Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă