13.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSportLobonț, noul secund al naționalei

Lobonț, noul secund al naționalei

După aventura de la Universitatea Cluj, Bogdan Lobonţ, revine în antrenorat și se alătura echipei conduse de Cosmin Contra, pe postul de secund. Lobonţ a declarat că îşi doreşte foarte mult ca prima reprezentativă să se califice la Campionatul European din 2020. “E o mândrie să mă reîntorc la echipa naţională. Sper ca împreună cu băieţii să reuşim la finalul aceste campanii să ne calificăm la EURO 2020. Luptăm împreună!”, a afirmat fostul portar.

În vârstă de 41 de ani, Lobonţ a mai făcut parte din staff-ul reprezentativei României în anul 2018, ajutându-l pe Cosmin Contra cu analiza unor adversare, dar şi a unor jucători români la echipele lor de club. În luna decembrie a anului trecut, el a preluat formaţia din Liga a II-a, Universitatea Cluj, dar la finalul sezonului, după ratarea promovării în Liga I, s-a despărţit de gruparea ardeleană.

Echipa naţională a României întâlneşte selecţionata Spaniei, pe 5 septembrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, şi reprezentativa Maltei, în 8 septembrie, de la ora 19:00, la Ploieşti, în cadrul grupei F a preliminariilor EURO 2020.

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Tesla reduce cu 2.000 de dolari prețurile modelelor Y, X și S în SUA

Tesla a redus prețurile din SUA ale vehiculelor sale Model Y, Model X și Model S cu 2.000 de dolari fiecare, la câteva zile...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

Emirates și Flydubai își reiau operațiunile după inundațiile din Dubai

Emirates și compania aeriană Flydubai au restabilit operațiunile normale după ce ploile abundente au provocat inundații grave în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă