7.8 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSportLucian Bute va deschide o tabără de box pentru copii

Lucian Bute va deschide o tabără de box pentru copii

”Staţi aproape… În curând amănunte despre tabăra mea de box pentru copii, în vara lui 2020, în colaborare cu Carrefour Multisports din Laval (…)”, a scris Bute pe pagina sa de Facebook, atât în limba română cât şi în franceză şi în engleză.

Lucian Bute, care în februarie va împlini 40 de ani, a anunţat în luna martie că îşi încheie activitatea competiţională. El a susţinut ultimul său meci din cariera profesionistă pe 24 februarie 2017, la Quebec City, pierzând prin KO în faţa columbianului Eleider Alvarez.

Mister KO, cum era poreclit Bute, şi-a apărat cu succes de nouă ori titlul mondial IBF la supermijlocie, şi a încheiat cu un palmares la profesionişti de 32 de victorii (25 KO) şi 5 înfrângeri (2 KO).

Bute are în palmaresul său de boxer amator o medalie de bronz la Mondialele din 1999, de la Houston, dar şi o medalie de aur la Jocurile Francofoniei din 2001 de la Ottawa-Hull (Canada), ambele la categoria welter.

Născut în comuna gălăţeană Pechea, Lucian Bute locuieşte împreună cu familia la Montreal, el având şi cetăţenia canadiană.

Cele mai citite

Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!

Indiferent de domeniul de activitate, în afaceri, igiena și siguranța nu ar trebui să fie niciodată neglijate. Există anumite situații în care acest aspect...

Evită cele mai comune greșeli în deparazitarea internă a câinilor!

Sfaturile utile pentru o deparazitare cât mai eficientă a animalelor de companie Deparazitarea internă este o parte esențială a îngrijirii câinilor - aceasta contribuie la...

Iranul continuă ameninţările: Suntem gata să ne lovim inamicii cu avioane supersonice rusești

Prim-ministrul Benjamin Netanyahu la începutul şedinţei cabinetului: „ Vin acum de la întâlnirile cu miniştrii de externe din Marea Britanie şi Germania. Aseară am vorbit...
Ultima oră
Pe aceeași temă