12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSportLukaku, amendat de Manchester United

Lukaku, amendat de Manchester United

Lukaku (26 ani) s-a pregătit în ultimele două zile alături de echipa Under-18 a fostului său club, Anderlecht Bruxelles. Luni, jucătorii lui United au primit o zi liberă din partea antrenorului Ole Gunnar Solskjaer.

Atacantul belgian se află pe picior de plecare de la Manchester United, de serviciile sale fiind interesate echipele italiene Inter Milano şi Juventus Torino.

În luna iulie, oficialii lui United au respins o ofertă în valoare 54 milioane lire sterline făcută de Inter pentru Lukaku.

Antrenorul formaţiei milaneze, Antonio Conte, a confirmat anterior că belgianul rămâne ţinta sa principală, considerând că Lukaku poate îmbunătăţi jocul lui Inter.

Romelu Lukaku a sosit la Manchester United în iulie 2017, de la formaţia Everton, în schimbul sumei de 75 milioane lire sterline. În sezonul trecut, el a marcat 12 goluri pentru gruparea de pe Old Trafford.

Cele mai citite

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...
Ultima oră
Pe aceeași temă