7.6 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSportMagdalena Rybarikova, adversara Simonei Halep în optimi la Stuttgart

Magdalena Rybarikova, adversara Simonei Halep în optimi la Stuttgart

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial şi principala favorită a turneului WTA de la Stuttgart, o va întâlni în optimile de finală pe Magdalena Rybarikova (Slovacia), care a dispus cu 6-2, 6-2 de rusoaica Daria Kasatkina, luni, în prima rundă a competiţiei dotate cu premii totale de 816.000 dolari.

În meciul de luni, Kasatkina a comis nu mai puţin de 32 de erori neforţate, faţă de doar 6 ale adversarei sale, care a avut şi 14 mingi direct câştigătoare.

Halep (26 ani) are 3-2 în meciurile directe cu Rybarikova (29 ani, 18 WTA), toate fiind jucate pe hard. Ultimele două confruntări s-au încheiat cu victoria româncei, anul trecut, cu 6-3, 6-4 în turul al doilea la Toronto şi abandon al slovacei în turul al doilea la Beijing, la scorul de 6-1, 2-1 pentru Simona.

“Pot fi relaxată total, deoarece (Simona) este una dintre cele mai bune jucătoare din lume pe zgură şi e principala favorită aici. O pot surprinde dacă sunt relaxată şi vom vedea ce va fi. Trebuie să joc bine ca să am o şansă să o înving”, a afirmat Rybarikova în perspectiva partidei cu Halep.

Marţi în primul tur la dublu, Mihaela Buzărnescu şi franţuzoaica Alize Cornet vor juca împotriva perechii Veronika Kudermetova (Rusia)/Lidia Morozova (Belarus).

Cele mai citite

FOTO. Schimbări de design și butoane noi. Cum ar putea arăta iPhone 16

Nici bine nu a trecut febra iPhone 15, căci Apple deja pregătește următorul model, iPhone 16. Potrivit informațiilor apărute în spațiul online, se pare...

Irina Begu, victorioasă la revenirea în circuit

Irina Begu a revenit în circuitul profesionist de tenis după o absență de șapte luni cu o victorie. Românca de 33 de ani s-a...

Schimbări importante în noul update Apple. iOS 18 va redefini experiența utilizatorilor

Cu lansarea iminentă a iOS 18, Apple se pregătește să redefinească complet experiența utilizatorilor iPhone, oferindu-le o libertate neegalată în personalizarea ecranului de pornire....
Ultima oră
Pe aceeași temă