3.7 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăSportMai multe arene pentru Steaua, pe lângă stadionul din Ghencea

Mai multe arene pentru Steaua, pe lângă stadionul din Ghencea

El a menţionat că aceste două noi proiecte vor fi finalizate până în anul 2022.

“Vom avea o bază sportivă completă care poate genera nu numai performanţe, dar va putea găzdui competiţii la toate disciplinele sportive. O să fie ceva frumos în 2-3 ani. Stadionul de atletism şi sala polivalentă se află pe lista de investiţii a Companiei Naţionale de Investiţii. Noi facem demersurile necesare pentru finanţarea studiilor de prefezabilitate şi fezabilitate anul acesta, iar anul viitor poate reuşim să le pornim. Ca orizont de timp, sper ca în 2021-2022 să finalizăm stadionul de atletism şi sala polivalentă. Lucrările nu au început pentru că încă nu există o aprobare oficială, dar sunt făcute demersurile oficiale la nivelul Ministerului Apărării Naţionale către Ministerul Dezvoltării Regionale în acest sens”, a precizat Mocanu.

La rândul său, secretarul general al Ministerului Apărării Naţionale, Codrin-Dumitru Munteanu, a declarat că nu este normal ca sportivii clubului Steaua să evolueze pe teren propriu în alte localităţi. “Proiectul de aici nu include numai stadionul, va fi o bază modernă care va ajuta mult clubul Steaua. Dorinţa noastră este ca alături de stadion să finalizăm construcţia unui stadion de atletism şi a unei săli polivalente, astfel încât echipa de handbal şi celelalte din cadrul clubului să joace acasă în Ghencea. Acesta este angajamentul nostru. În afară de aceste două proiecte, încercăm şi altele, pentru că nu e normal ca echipa de hochei să joace acasă la Târgu Secuiesc sau echipa de handbal să joace acasă în comunele din jurul Capitalei”, a precizat Munteanu.

Secretarul general al Ministerului Apărării Naţionale, Codrin-Dumitru Munteanu, şi preşedintele Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, Bixi-Pompiliu Mocanu, au vizitat, joi, şantierul noului stadion de fotbal din cadrul complexului sportiv din Bulevardul Ghencea.

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă