8.6 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSportMai multe locuri pentru români la tribuna oficială a Arenei Naționale. Cum...

Mai multe locuri pentru români la tribuna oficială a Arenei Naționale. Cum a rezolvat UEFA problema

Astfel, anunțul precizează: „Ca urmare a demersurilor întreprinse de Federația Română de Fotbal pe lângă UEFA, s-a reușit mărirea cotei de locuri disponibile pentru reprezentanții României la tribuna oficială a Arenei Naționale la meciurile EURO 2020. Astfel, va fi posibilă invitarea în tribuna oficială a mai multor personalități ale fotbalului din România.”

FRF precizează că acest lucru este posibil începând cu partida de joi, dintre Ucraina și Macedonia de Nord, coroborat și cu faptul că solicitările celorlalți parteneri instituționali pentru EURO 2020 sunt mai reduse față de meciul de deschidere.

Comunicatul FRF explică și modalitatea de atribuire a locurilor pentru invitați: „Precizăm că organizatorul UEFA atribuie locurile în tribuna oficială cu întâietate echipelor participante și apoi guvernului, partenerilor comerciali, oficialităților UEFA, orașului gazdă și federației gazdă.”

Conform FRF, pe data de 28 iunie va avea loc Adunarea Generală a forului de conducere al fotbalului românesc, în aceași zi cu optimea de finală ce se va juca pe Arena Națională. În acest context FRF a achiziționat bilete de categoria I pentru toți reprezentanții membrilor afiliați.

„Aceștia formează în fapt Federația Română de Fotbal, iar administrația FRF doar le-a facilitat prezența la un eveniment considerat de importanță națională și care nu se va repeta în viitorul apropiat. Așadar, este firească prezența în tribune a membrilor FRF, care vor avea cele mai bune locuri de pe stadion pe care UEFA le-a vândut în afara tribunei oficiale, în aceeași zonă în care s-au cumpărat bilete și pentru foștii mari fotbaliști.”, se mai menționează în comunicat.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...
Ultima oră
Pe aceeași temă