11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSportMaradona a fost operat pentru o hemoragie la stomac

Maradona a fost operat pentru o hemoragie la stomac

Maradona, în vârstă de 58 de ani, a descoperit că are hemoragie în timpul unui control la spitalul din Olivos, la începutul lunii ianuarie.

Operaţia făcută pentru stoparea sângerării cauzate de o hernie, nu a fost complicată, dar a avut ca scop rezolvarea “neplăcerilor” cauzate de problemă.“Procedura chirurgicală a lui Diego Maradona s-a încheiat. Slavă Domnului, totul a mers perfect”, a notat pe Twitter avocatul argentinianului, Matias Morla.

De-a lungul timpului, Maradona a ajuns de mai multe ori la spital. Ultima dată, el a avut probleme în timpul Cupei Mondiale din 2018, din Rusia, când a leşinat într-o lojă, la meciul Argentina – Nigeria, potrivit News.ro.

În 2004, Diego Maradona a fost internat cu probleme cardiace şi respiratorii legate de consumul de cocaină. Ulterior, el a urmat un program de dezintoxicare în Cuba şi Argentina, iar în 2005 a făcut o operaţie de micşorare a stomacului, care l-a ajutat să slăbească.

În 2007, s-a internat într-o clinică din Buenos Aires pentru a scăpa de dependenţa de alcool.

În ultimele luni, a mers cu ajutorul cârjelor, din cauza unor probleme la genunchi. Medicii au descoperit că Maradona are hemoragie înainte de plecarea către Mexic pe care antrenorul o avea programată. Maradona este în Mexic tehnicianul echipei de eşalon secund Dorados de Sinaloa.

Cele mai citite

Persoanele fizice pot angaja și plăti legal personal pentru activitățile casnice

Ministerul Muncii anunță că platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și...

Avantajele unui pat boxspring

Patul este, fără îndoială, una dintre cele mai importante piese de mobilier. În primul rând, asigură confortul locatarilor și contribuie la îmbunătățirea designului dormitorului....

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...
Ultima oră
Pe aceeași temă