10 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSportMaradona, ovaționat de fani cu ocazia zilei de naștere

Maradona, ovaționat de fani cu ocazia zilei de naștere

Oficialii lui Newell’s i-au pus la dispoziţie lui Maradona un fotoliu asemănător unui tron, de unde “regele” fotbalului argentinian a urmărit partida disputată la Rosario.

Jucătorii echipei Gimnasia i-au făcut la rândul lor un frumos cadou antrenorului lor, impunându-se cu scorul de 4-0 în acest joc, contând pentru etapa a 11-a a sezonului.

Gazdele i-au oferit, totodată, mai multe daruri lui Maradona, între care un tablou şi un tricoul special, în cadrul unei ceremonii.

“Este extraordinar, nu îmi vine să cred şi nu îmi imaginam asta! Vă mulţumesc pentru această primire şi pentru dragostea voastră”, a spus cu ochii în lacrimi Maradona, care a evoluat ca jucător la Newell’s în perioada 1993-1994.

Gimnasia, care a obţinut al doilea său succes de la startul acestui sezon, se află în continuare pe un loc retrogradabil şi are nevoie de mai multe victorii pentru a se menţine în divizia de elită.

Cele mai citite

SUA va ajuta prudent Ucraina și Israelul

Noile proiecte de ajutor american pentru Ucraina şi Israel, anunţate luni de şeful republican al Camerei Reprezentanţilor, vor fi utile celor două ţări, a...

20 de țări vor cumpăra 500000 de obuze pentru Ucraina din afara Europei

Premierul ceh Petr Fiala a declarat marţi că 20 de ţări s-au angajat să cumpere o jumătate de milion de obuze pentru Ucraina din...

Eurobarometru. Românii, tot mai interesați de alegerile europarlamentare

Alegerile locale au fost comasate cu cele europarlamentare și au loc pe data de 9 iunie, iar porivit unui sondaj realizat de parlamentul european,...
Ultima oră
Pe aceeași temă